Obvestite nas o prireditvi

DOGODEK

Klubski maraton RŠ: Ludovik Material, Walter Flego


Klub Zakon
15.10.2011 ob 22:00


Klubski maraton Radia Študent (p)ostaja sinonim za perspektivno domačo glasbeno produkcijo. Projekt tudi v letošnjem letu ostaja zvest svojemu poslanstvu, Klub vrhniških študentov pa se mu tudi tokrat pridružuje. V letu '11 se vam bosta v Zakonu na ogled in v posluh postavili skupini Ludovik Material ter Walter Flego.
LUDOVIK MATERIAL Zdi se, kot da v Prekmurju najbolj pozorno poslušajo aktualne glasbene zvene, ki jih nato pretvarjajo in spajajo v sebi lastne glasbene govorice, sestavljene iz različnih žanrov in stilov. Zasedba Ludovik Material prinaša spoj in soočenje melanholije ter angažirane, premišljene ostrine, spojene s pritajenimi elektronskimi zvoki in ritmi ter bolj robato rockersko ekspresijo. Skozi ta asemblaž odzvanja kritika sodobnega potrošništva, v kateri se preko seksi zveneče glasbe srečata Karl Marx in Rocco Siffredi.

WALTER FLEGO Primorski kvartet je na svojih dosedanjih koncertih prikazal spretno krmarjenje in inovativne gibljive slike znotraj elektronskih poljan, tako pravijo priče. Glede na razvoj dotične glasbe v svetovnem merilu lahko zasedbo umestimo med tiste, ki sledijo oziroma so v koraku s trenutnimi smernicami v polju elektronske glasbe. Walter Flego najdemo nekje na pol poti med eksperimentalnim raziskovanjem in preprostejšim, že skoraj popoidnim zvenom, kot celota pa se glasba ponuja v subtilnem ovoju pozitivne zamaknjenosti.

Obema skupinama lahko prisluhnete na strani http://soundcloud.com/klubski-maraton/sets

Vstop je prost!KOLEDAR

DatumUraDogodekKraj
 


KONTAKT

Telefon:
755-54-10

Fax:
750-51-58

URADNE URE

Ponedeljek
8.00 - 12.00
13.00 - 15.00

Sreda
8.00 - 12.00
13.00 - 17.00

Petek
8.00 - 13.00