Obvestite nas o prireditvi

DOGODEK

Odprti oder kluba Zakon: Zsa Zsa Bizzare, Vito Skvarča, Aynee, The Majmuns


Klub Zakon
20.4.2012 ob 20:30


Kot vsako leto bo novim glasbenikom z Vrhnike in okolice ter tistim, ki se na odru kluba Zakon še niso predstavili, KVŠ tudi letos ponudil priložnost, da v živo zaigrajo na Odprtem odru kluba Zakon. Letos bomo pobliže spoznali kar štiri izvajalce, in sicer Zsa Zsa Bizzare, Vita Skvarčo, Aynee in The Majmuns.

Zsa Zsa Bizarre so nova 7-članska pridobitev na vrhniški glasbeni sceni, ki jo zaznamuje pester nabor inštrumentov. Čeprav so na začetku preigravali rock in blues glasbo, so jih skupni interesi in pridobitev novih članov popeljali v funk vode, natančneje funk blues. Vsi člani skupine so navkljub svojim najstniškim letom glasbeno podkovani z vsaj šestimi leti glasbene šole in znanjem igranja vsaj dveh inštrumentov.

Vito Skvarča, KVŠ-jev veteran, se z glasbo in poezijo ukvarja že vrsto let in je že velikokrat nastopil v živo. Tokrat nam bo predstavil venček svojih avtorskih skladb.

Kantavtorica Simona Černetič, alias Aynee, je leta 2001 v samozaložbi in samoprodukciji izdala prvi avtorski cede. Uvrstila se je na vseslovenske razpise in festivale: Val 08, Slovensko popevko, nagrajena pa je bila tudi na mednarodnem festivalu Kantfest. Predstavlja žensko dušo v primarni obliki: vokal, kitara, orglice, kar aranžmajsko nadgrajuje z loop pedalom.

The Majmuns so mlada vrhniška skupina, ki deluje že nekaj let in je zamenjala vrsto članov. Preigravajo in mešajo različne žanre, »vse od funka pa do punka«. Na samem začetku so koncertirali bolj malo, zdaj pa so s pridobitvijo novega bobnarja zagnano pričeli snemati nove skladbe in oblikovati kvalitetno plato.

Vstop prost.KOLEDAR

DatumUraDogodekKraj
 
september
24.9.2010:00FILMSKO DOPOLDNE: CORPUS CHRISTIKINO VRHNIKA
 


KONTAKT

Telefon:
755-54-10

Fax:
750-51-58

URADNE URE

Ponedeljek
8.00 - 12.00
13.00 - 15.00

Sreda
8.00 - 12.00
13.00 - 17.00

Petek
8.00 - 13.00