Obvestite nas o prireditvi

DOGODEK

Delavnice in druženja ob pripravi presnih jedi


Klub Orfej, Sinja Gorica
22.1.2015 ob 17:00

 

Kaj pomeni presno prehranjevanje in »ne-kuhanje«?

S prehodom na presno prehranjevanje ali pripravo zdravega in polnovrednega presnega obroka postane ustvarjanje v kuhinji malce drugačno. Pripravljanje brez štedilnika in pečice ter ustvarjanje presnih jedi, ki vsebujejo zelo malo ali nič maščob, je povsem nekaj drugega kot priprava kuhane hrane. V osnovi je tako ali tako najbolje jesti sveže sadje in zelenjavo, ki nas nedvomno najlažje nasitijo in se v telesu tudi najhitreje prebavijo brez kakršnega koli pripravljanja, ampak včasih prav paše kakšna popestritev.

 

Se želite naučiti priprave bolj zdravih, naravnih jedi, ki jih boste zlahka vključili v svoj vsakdan?

 

Bi si želeli pripraviti presni obrok brez posebnega predznanja ter velikih stroškov kot pravi kuharski mojster?

 

Ali ste morda sladkosnedi in bi se brez odpovedovanja tej sladki razvadi radi naučili priprave bolj zdravih presnih sladic?

 

Delavnice bom za vas vodila in povezovala Tanja GABRIJEL, prof.šport.vzg. Tudi sama sem bila enkrat na začetku in si do sedaj pridobila kar precej izkušenj, ki bi jih želela z vami deliti naprej. S svojim zgledom želim biti inspiracija drugim in življenje želim posvetiti izobraževanju o tem načinu življenja. Želim si, da bi vsem ljudem lahko pomagala pri čudoviti poti do izboljšanja in ohranjanja zdravja ter notranje sreče. Pridite in postanite del tega tudi vi!

 

 

Zadovoljni udeleženci se bodo lahko zahvalili s prostovoljnimi prispevki.KOLEDAR

DatumUraDogodekKraj
 


KONTAKT

Telefon:
755-54-10

Fax:
750-51-58

URADNE URE

Ponedeljek
8.00 - 12.00
13.00 - 15.00

Sreda
8.00 - 12.00
13.00 - 17.00

Petek
8.00 - 13.00